Graag stellen wij ons aan u voor;


Mireille van der Vliet
Naast dat Mireille instructrice is, is zij ook coach/ counselor en is zij hypnotherapeute. Van oorsprong is zij ook ziekenverzorgster. Deze combinatie van kennis en ervaring maakt dat zij zowel op het psychische vlak kan werken, als ook praktijkgericht kan coachen in de auto. Haar jarenlange ervaring in de commerciële wereld binnen uitvoerende,  organiserende en sturende functies, maakt dat u in haar een brede gesprekspartner vindt met kennis van zaken. Zij heeft hierdoor inzicht in de bedrijfsmatige processen die invloed kunnen hebben op stressontwikkeling die klachten kunnen geven achter het stuur.  

Dit, gecombineerd met de eigen ervaring met rijangst zorgt ervoor dat zij u kan begrijpen en weet zij wat nodig is u met uw vraag te helpen. De medische achtergrond zorgt voor kennis en doortastendheid bij procedures en onderzoeksvragen binnen de rijgeschiktheid.

U vindt in haar een rustige, kundige en doortastende counselor bij wie begrip, oordeelloosheid en gevoel voor humor sterk aanwezig zijn. 
 
Dick van der Vliet
Naast dat Dick rijinstructeur is, heeft hij tevens trainingen gedaan in menskwaliteiten, coaching voor zowel jongeren als ouderen, slipinstructie, en rijangst specialisatie. 

Daarnaast is hij getraind in verhoogde rijvaardigheid.

U vindt in Dick een kundige, rustige en respectvolle coach waar relativering en gepaste humor centraal staan. 

Nieuws

Vraag naar de mogelijkheden voor de cursus scoopmobiel.

DriveCare is in samenwerking met:Leuke en vlotte rijschool voor iedereen

www.dickvdvliet.nl


Nu ook te volgen op